Köpvillkor hos Maskinservice i Emmislöv

 

Din order

Du kan alltid beställa på vår hemsida, men vill Du ha personlig betjäning är Du välkommen att ringa in Din beställning till vår kundtjänst/orderavdelning på 0730-545247, helgfria vardagar 08.00–17.00. Vi ingår inga köpavtal med minderåriga (under 18 år). Vid orderläggning skickas ett ordererkännande via mail. Ordererkännandet är att betrakta som information om innehållet i beställningen.

Betalningsvillkor

Alla priser är angivna i svenska kronor exklusive moms  

Klarna Checkout - Ett enkelt, flexibelt och tryggt sätt för dig att handla på nätet. Genom att besvara ett par frågor identifierar du dig enkelt och du kan välja den betalmetod som passar dig bäst.

En finess med Klarna Checkout är att man skiljer på köp och betalning. Först bekräftar du ditt köp och sedan väljer du hur du vill betala. Antingen med Klarna faktura eller Klarna konto – eller med kort eller banköverföring. Allt är lika säkert.

Retur/Reklamation/Ångerrätt

Ångerrätten är fjorton (14) dagar från det att ni mottagit era beställda varor.

Efter att ni meddelat oss om att ni önskar returnera en vara, så måste varan skickas till oss inom 14 dagar.

Om inte varan eller förpackningen är i samma skick som när vi skickade dem, kommer returen inte godkännas, eller så kommer ett prisavdrag göras. OBS! Vi kan i fall då varan inte returneras i nyskick göra prisavdrag med upp till 100% av varans värde.

(Ändring av prisavdraget vid ångerrätt kan komma att ändras då lagstiftningen fått färdiga riktlinjer för uträkning av värdeminskningen).

Äganderättsförbehåll

Äganderätten till sålda varor förbehålls Maskinservice i Emmislöv, till dess varorna är till fullo betalda. Kunden äger således inte rätt att i sin tur överlåta eller sälja vidare köpta varor innan dessa är helt betalda.

Fel leveranser

Meddela Maskinservice i Emmislöv så fort som möjligt ifall vi av misstag har levererat fel vara eller fel antal varor, så att vi kan rätta till felet. Vid retur skickar Maskinservice i Emmislöv en returfraktsedel till Dig och Du kontaktar sedan transportbolaget som hämtar upp varan.

Leveransvillkor och leveranssätt

Dina varor skickas och levereras till Dig, på bästa sätt. Vanligtvis levereras Ditt gods till Dig inom 10 dagar. Vissa produkter kan med hänsyn till fraktutrymme kräva viss enkel slutmontering.

Transportbolaget kontaktar Dig när de kan leverera Ditt gods, Du ombesörjer lossning och bör därför finnas på plats vid transportbolagets ankomst. Större produkter som t ex vagnar och traktorer måste lastas av mot en ramp eller motsvarande som kunden tillhandahåller. Lossning av gods från transportbilen eller kranbil ingår inte i leveransen utan ordnas och betalas av kunden.

Garantier

Maskinservice i Emmislöv lämnar ett års garanti på samtliga varor om inget annat anges. Spara alltid fakturan eller kvittot eftersom dessa alltid måste visas upp för att garantin ska gälla. Under garantitiden (som gäller från ursprungligt inköpsdatum) förbehåller Maskinservice i Emmislöv sig rätten att reparera eller byta ut varan. Garantin gäller om någon vara trots normal användning skulle gå sönder.

 

Garantin omfattar inte:
- Rena slitagedelar och förbrukningsvaror som t ex knivar, remmar mm.
- Ersättning för kunds egna arbetskostnader.

- Fraktkostander till och från verkstad m.m

Maskinservice lämnar följande garantier på atv & moped:

ATV CFMOTO: 3års full garanti

ATV Viarelli (oreggade): 6 månaders motorgaranti

Moped Viarelli: 1 års full garant, 2 års motor garanti 

Fraktkostnader

Då denna webshop är i uppstartsfasen har vi inte färdigutvecklat vårt system att hanterar fraktkostnader.

Det betyder att ALLA fraktkostnader läggs på i efterhand.

Vill ni få redan på frakten innan ni beställer, vänligen maila eller ring oss!

Om inte det Står klart och tydligt "Fraktfritt" på en specifik vara gäller nedanstående fraktpriser.

Fraktpriser:

Alltid 156:-exkl moms i frakt

Fraktfritt vid köp över 5000kr exkl. moms om inget annat på en specifik maskin anges! 

Större sändningar gäller verkligt fraktpris om inget annat anges i den specifika produktinformationen.

Kontaktuppgifter

Maskinservice i Emmislöv

Emmislöv 1145B

289 93 Broby

0730-54 52 47